Talent Management can bring significant change for business benefits. TRUE or FALSE?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/11/30
AHMED IMRUL KAYES
من قبل AHMED IMRUL KAYES , Senior Consultant , HR Bangladesh Ltd.

Yest but not always.

You should justify first according to company structure and strength, you need talent or not.