How do you make your resume stand out, yet remain professional?

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2014/11/30
Ghanendra Mishra
من قبل Ghanendra Mishra , Social Worker , International Organization for Migration

Littlest things can make the difference. But it needs to look attractive, precise, easy to look at and sexy! Not making it too lengthy is one way to go.