What characteristics do you think a talented or high potential employee has in terms of HR Talent Management?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/11/29
Sharareh Shahlaie
من قبل Sharareh Shahlaie , Business/Marketing Director , Sparks International Trading Corp.

Self Confidence, making eye contact and speak clearly and fluently.

As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

After consideration - self - individual and collective skill of trust - excellence - creativity

Mohd Asif Ansari
من قبل Mohd Asif Ansari , HR Administrator , Al Nasseej Al Arabi Factory Co. Ltd.

Self confidence, Highly motivated, good communication skill