Cash flow statement is required for the financial planning of .. ...? (a) Short range (b) Long range (c) Medium range (d) Very long range

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/11/29
georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer is A

Abdallah Abu Zeyad CMA
من قبل Abdallah Abu Zeyad CMA , Finance Account Manager , Toyota - Abdul Latif Jameel Motors - KSA

A - Short Range

Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

A

Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed
من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY

Short range ( one year or less )

Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

Short range and forecasted for long range

Altaf Bhoon ACA
من قبل Altaf Bhoon ACA , Assistant Finance Manager , Atlantic Maritime Group FZE

Short range

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

ANSWER

 (a) Short range

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Financial planning of Short Range  Option   (a)