What is the toughest part about using VSAT?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/07/02
Salim Bat-haf
من قبل Salim Bat-haf , Network Design Manager , Telkom Kenya Limited

the toughest part of using VSAT is link budget effeciency and dealing with latencies to meet customers satisfaction

awais hafeez
من قبل awais hafeez , Hardware Developer , powersoft19

Toughest part is the link budgeting and setting performance parameters.