How to download print layout of all purchase requisitions?

<p>In oracle ERP, print layout is only available for one by one purchase requisition</p>

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ashraf , Manager(Utilities & Planning) , Agritech Limited AGL Iskanderabad
تاريخ النشر: 2014/11/26
MUHAMMED SHABEER S K
من قبل MUHAMMED SHABEER S K , Technical Planner , ADNOC Onshore

pullout the report request  from the tab request in  view tab.