Which of the following is likely to have the least risk?

<p>A. Income Bond,</p> <p>B. Debentures,</p> <p>C. First mortgage bond</p>

تم إضافة السؤال من قبل Altaf Bhoon ACA , Assistant Finance Manager , Atlantic Maritime Group FZE
تاريخ النشر: 2014/11/25
HAMZA MALIK
من قبل HAMZA MALIK , Assistant manager Accounts and Admin , Arbros Saudi paper Co.

C

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

answer is c

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Option C.