How can the data in Excel sheets to be transformed or used for a software or database which we are going to develop?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/07/02
Meriam Afitou
من قبل Meriam Afitou , Regional Sales Manager , Daimler Commercial Vehicles

depending on the tool you are using to develop there are easy techniques and functions to import your data from excel to your new database.