What is your opinion about NIPT(non inva sive prenatal testing)to be as a rutine test?

تم إضافة السؤال من قبل Kircho Shumanski , MD,spec. Obstetrician/Gynecologist , Clinic Hospital - Stip
تاريخ النشر: 2014/11/23
saba raha
من قبل saba raha , director of midwifery group , University

Noninvasive prenatal testings is a screening method for detecting certain specific chromosomal abnormalities in a developing baby. it is only available for women who have certain risk factors.