What is a good website on Veritas volume manager for beginners?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Sayyed , Accountant , Cairo Bank
تاريخ النشر: 2013/07/02

Best place is google alongwith symantec site ( formely veritas later acquired by symantec )  .

Samoos Ammer Mohamed Ali Jinna
من قبل Samoos Ammer Mohamed Ali Jinna , Lead Analyst , CGI Information Systems And Management Consultants Pvt Ltd

You can refer unixarena.com

Ravi K
من قبل Ravi K , RAKBANK

I found http://unixadminschool.com/ to be of good use. Also the sort.symantec.com is an excellent resource for referring to when in doubt of the actual switches to use.