What should be the correct operators at M1, M2, M3 and M4 in order to avoid deadlock condition?

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2014/11/21
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

2. X(Na), X(Nb), X(Na), X(Nb)