What is the Inventory turnover time period for an automobile industry?

تم إضافة السؤال من قبل AFZAN WASIM , STORE EXECUTIVE , AL ROSTAMANI TRADING COMPANY
تاريخ النشر: 2014/11/21
Muhammad Nuaman
من قبل Muhammad Nuaman , Accountant , AJYAL CATERING COMPANY W.L.L

The inventory turnover time period can be any thing from a single day to fiscal year or entire life of the business.