Which of the following leads to a lower rate of return on private money:?

<p style="text-align:left;"> </p> <p style="text-align:left;">- Rise in net profit and lower private funds.</p> <p style="text-align:left;">- Increase sales and lower tax</p> <p style="text-align:left;">.- Decrease the cost of sales and Rise in net profit.</p> <p style="text-align:left;">- A decline in net profit and high private funds.</p>

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/11/18
Khan Sohal khan
من قبل Khan Sohal khan , Associate , State Street Syntel Services Pvt Ltd.

Agreed with Mr. Georgei Assi and Mr. Nour Ibrahim

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer: Private fund reduction including net profits

nour ibrahim
من قبل nour ibrahim , محاسب ومراجع قانونى , مستقل

Think

A decline in net profit and high private funds

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

rightly answered - so far

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

Correct final answer - adecline in net profit and high private funds.