The target pricing:

<p><em><strong>A. Is more effective when applied to mature, longestablished</strong></em></p> <p><em><strong>products.</strong></em></p> <p><em><strong>B. Considers short-term variable costs and</strong></em></p> <p><em><strong>excludes fixed costs.</strong></em></p> <p><em><strong>C. Is often used when costs are difficult to control.</strong></em></p> <p><em><strong>D. Is a pricing strategy used to create competitive</strong></em></p> <p><em><strong>advantage</strong></em></p>

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/11/18
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Target pricing: The price at which a seller projects that a buyer will buy a product

D. Is a pricing strategy used to create competitive