A statement showing particulars of the goods bought by a trader on credit is known as .... . ? (a) bill (b) invoice(c) voucher (d) none of these

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/11/18
Syed Hyder
من قبل Syed Hyder , Assistant Manager–Commercial Finance (Inventory & Payables) , Daraz.pk (Ali Baba Venture)

Invoice!!! piece of cake

Syed Muhammad Amer Syed
من قبل Syed Muhammad Amer Syed , Manager Finance , Impact Advertising Services (Pvt). Ltd.

In voice

MALIIK SOHAIL ABBAS
من قبل MALIIK SOHAIL ABBAS , ACCOUNTS MANAGER , AL RAWDAH GREEN SWEET WATER

OPTION B IS THE CORRECT ANSWER

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

The answer is (b) invoice

Md. Abu Bakar Siddiq Shohag
من قبل Md. Abu Bakar Siddiq Shohag , Senior Executive , Ajinomoto Bangladesh Ltd. is a Concern of Ajinomoto INC. of Japan

Answer is b