I am working in Kuwait as a Document Controller with very low salary, how I can improve my salary as per my CV?

<p>I am postgraduate from University of the Punjab, Lahore, Pakistan</p> <p>Over23 year experience in relevant field.</p>

تم إضافة السؤال من قبل Naveed Ahmad , Executive Secretary , Hydrotek Engineering Co.
تاريخ النشر: 2014/11/18
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

You can apply for job in any  multinational or international organization.

Naveed Ahmad
من قبل Naveed Ahmad , Executive Secretary , Hydrotek Engineering Co.

Sir I applied lot of time but fail to get job.