What are the latest materials used for paving roads?

تم إضافة السؤال من قبل amr salem , project manager , arabcontractors
تاريخ النشر: 2014/11/18
Wolf Klaas Kinsbergen
من قبل Wolf Klaas Kinsbergen , Managing Director, Designer , ingenieursbureau KB International NV

a strange one: exactly the same material that came of the old road, but now better, or for new roads, recycling material

amir sohail
من قبل amir sohail , survayor , fauji fertilizer compny goth machi

grader is use fr paving roads