What are the biggest strength for a control systems engineer?

تم إضافة السؤال من قبل Siby Alexander , Specialist Security Systems , Warba Bank
تاريخ النشر: 2014/11/18
حسين عبدالهادي الصلوي
من قبل حسين عبدالهادي الصلوي , متدرب , المحطة الغازية توليد الطاقة الكهربائية

The biggest strength for control systems is Microcontrollers are used in automatically controlled products