18.What did you do to ensure quality in your deliverables?

تم إضافة السؤال من قبل Pallgiri Babaiiahh , HSES Advisor/Site Manager , M/S. Lamprell Energy Ltd, Hamriyah Free zone - SHJ
تاريخ النشر: 2014/11/17
Manuel Melega
من قبل Manuel Melega , Senior HSE Manager , TECNICAS REUNIDAS

Regular Inspection

Training to all the staff that works on the production line.

Internal/external and cross area audits.

ADITYA SARUPRIA
من قبل ADITYA SARUPRIA , Waste Management Supervisor , Qatar Foundation

1. Internal audit by any senior supervisor/manager.

2. Double/cross check the work completed.

3. Knowledge up to date to avoid mistakes.

4. Close monitoring