What is the speed limit for vip gust.?

تم إضافة السؤال من قبل abdulkhadar maniparambath hassan , chairman personal driver , Kpmg
تاريخ النشر: 2014/11/17
naveed khan
من قبل naveed khan , customer services Agent(ll) passenger services , Qatar Airways

depends of distance in between from gates to immigration other vise around in 20 to 30 mints is the speed limits for VIP gust

Faten Shalhoub
من قبل Faten Shalhoub , Senior Sales , Chalhoub Group

Check out the following Link:

http://www.slideshare.net/nicolehaywalters/chapter-5-registration