What are the basic and important roles of marketing manager? please mention 3 roles.

تم إضافة السؤال من قبل Saqib Saeed , Marketing Coordinator , AL BOOM MARINE
تاريخ النشر: 2014/11/17
JINTY SHINU CHENNANGATTU
من قبل JINTY SHINU CHENNANGATTU , computer operater staff , Kattil building njaliakuzhy

The important role of the marketing manager for a credit and debit in the marketing