What do you know about RERA ? ( real estate regulation agency )

تم إضافة السؤال من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY
تاريخ النشر: 2014/11/17
alessandro gelli
من قبل alessandro gelli , managing director - board member , Auriga Berlin Gmbh

Is a government agency which regulates and authorizes the real estate sector in Dubai.  RERA is also aimed to increase foreign investments in real estate sector in Dubai.