What are three positive things your last boss would say about you as a role of business development manager?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Usman Tariq , Visiting Faculty , National University of Science and Technology
تاريخ النشر: 2014/11/15
Richard Auxillio
من قبل Richard Auxillio , Executive Secretary , Philippine Society of Ultrasound in Clinical Medicine Inc.

good in Communication, PR, and Management