How many of you are not satisfied with the employee relationship in your comapny?

تم إضافة السؤال من قبل Sreenath MT , Senior IT Engineer , Ramniklal B Kothary
تاريخ النشر: 2013/07/01
Deepak Prasad
من قبل Deepak Prasad , Head of Department/ Production Supervisor/Computor operator , Ministry of Education/ Ba Planning and Draughting/ Tubemakers and Roof Mart (SP) Ltd

m not satisfied