Beta hemolytic is enhanced when group B streptococci are streaked at an angle in blood agar plate with:

<p><strong><span>a) Streptococci</span></strong></p> <p><strong><span><span>b) Staph aureus</span></span></strong></p> <p><strong><span>c) micrococcus</span></strong></p> <p><strong><span>d) Streptococcus epiedermidis</span></strong></p> <p> </p> <p><span><strong>e) Corynebacterim diphteriae</strong></span></p>

تم إضافة السؤال من قبل mohammad ali , رئيس قسم المختبرات , مؤسسة متحده التطوير
تاريخ النشر: 2014/11/14
Mohamed  shaheen
من قبل Mohamed shaheen , مدرس كلينيكال باثولوجي , كلية الطب جامعة الأزهر

a) Streptococci------a) Streptococci

mohamed sabeen
من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service

a) Streptococci

Mozfar Idrees
من قبل Mozfar Idrees , Medical Laboratory Director , Asia Polyclinic

b) Staph aureus  b) Staph aureus