Whether there exists any regulatory restrictions for number of Promotion sale announcements in big business houses, esp. in the Middle east region?

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/11/13
IRPHAN GHANI
من قبل IRPHAN GHANI , Senior Management , A

Sometime back I had noticed such restrictions in Qatar and Oman

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

Please copy paste the under noted in your browser to get the answer:

http://books.google.co.in/books?id=idXDAQAAQBAJ&pg=PA175&lpg=PA175&dq=regulatory+restrictions+for+number+of+Promotion+sale+announcements+in+Middle+east&source=bl&ots=Izrid85msO&sig=tFAMC2xSfemu9CvjnmvWq8Rd0fA&hl=en&sa=X&ei=khRkVOe6HteKuASi_ICgDA&ved=0CCMQ6AEwAQ#v=onepage&q=regulatory%20restrictions%20for%20number%20of%20Promotion%20sale%20announcements%20in%20Middle%20east&f=false