What is WebSphere integration developer?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/07/01
Mohamed Ali
من قبل Mohamed Ali , IT Application Specialist , Arab Bank

IBM Integration Developer has been replaced with IBM Integration Designer which is Eclipse-based developer tool, user-friendly authoring environment for end-to-end integration in your SOA, providing visual drag-and-drop programming and a test environment for WebSphere ESB and IBM Business Process Manager Advanced.