What is per person consumption rate to be taken into consideration while designing a city water supply system?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Khalil , Chief Engineer (Civil) , Water and Sanitation Services Mardan
تاريخ النشر: 2014/11/11
Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Depends in which country. It varies from12 gallons daily per person average to1400 gallons daily per house in State of California for example.