What will be the first duty of a Treasury Manager when the business day started ?

تم إضافة السؤال من قبل Anil Kumar , MANAGER – FINANCE & OPERATIONS , ICT
تاريخ النشر: 2014/11/11
BABU RAJAGOPALAN
من قبل BABU RAJAGOPALAN , Treasury Operations Manager , Commercial Bank International

1) Oversee inflow and outflow (actuals and expected) of funds.

2) Meeting all the dealers to discuss about the strategy for the day