What's your suggestion for development and improvisation of work environment?

تم إضافة السؤال من قبل harif deen sayed ahmed , Warehouse Manager , Mohammed Abdulla Al-Anjeri Co.Gen.Trad & Cont.
تاريخ النشر: 2014/11/09
Muhammad Usman Tariq
من قبل Muhammad Usman Tariq , Visiting Faculty , National University of Science and Technology

Collaborative environment and training of employees.

Other than standards implementation in the organization and hunger for quality leads to success.

zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

RESPECT + RECOGNITION ,,,,,,,,,,,, HAVE SOME INFORMAL MEETINGS BESIDE ROUTINE WORK ISSUES.................... GOOD DAY