Regarding the phase change material for thermal storage, which material can be a cost-effective replacement to paraffin wax used normally?

تم إضافة السؤال من قبل NITHIN MATHEW CHIRAYIL , SOFTWARE ENGINEER , MSI Soft Solutions India Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2014/11/07
Athanasios Chiras
من قبل Athanasios Chiras , Chief Engineer/Project Manager , CRETAN ENERGY S.A.

  1. Fatty acid PCMs like palmitic acid and oleic acid.
  2. Inorganic salt hydrates like Glauber's salt and calcium chloride hydrate