Integrity and competence is key to career and business success . True or false?

تم إضافة السؤال من قبل Arrey Andymike Agbor , Sales Representative / Customer Service , ELTA HRG
تاريخ النشر: 2014/11/07
Lukman Aderibigbe
من قبل Lukman Aderibigbe , Acting Manager , Famab Agoro Nigeria Limited

It is true because without competency and integrity no where to manage your preferences