Explain the direct relation between exepenses and net profit ?

تم إضافة السؤال من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY
تاريخ النشر: 2014/11/06
Saleem Khatri
من قبل Saleem Khatri , Head of Finance , Berger Paints International

Expenses reduce Net Profit

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

In a business entity  you can make net profit only by incurring certain expenses.

Zahabiya Rokadia
من قبل Zahabiya Rokadia , Financial Analyst , JP MORGAN CHASE & CO

Increase in expenses leads to increase in Net Profit (profit after tax)

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

if expense increase net profit will decrease

if expenses decrease net profit will be increase

the relation is negative

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

I agree with all the answers

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

agree with mr sleem khatri

Inverse relation

Expenses reduce Net Profit