Can I get a job in the government sector on the basis of my experience?

تم إضافة السؤال من قبل Fazli wahid , Electrical foreman Protection and control , Alfanar construction company
تاريخ النشر: 2013/06/30
Shivaji Bose
من قبل Shivaji Bose , Manager Coal Hauling operations , pt.karya putra borneo, indonesia

No, certainly not. I don't have the age barriers in my favour.

Syed Nauman Ali kirmani
من قبل Syed Nauman Ali kirmani , Core Network Engineer , NADRA Technologies

Yes you can dear on the basis of your knowledge.