What documents are used for use cases?

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2014/11/04
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

There are2 documents: FRD (functional requirement document) SDD (system design document) which can also be called TRS (Technical requirements specifications)