What is the maximum speed reduction can we obtain from pulleys by using single stage or multi stage shafts ?

تم إضافة السؤال من قبل mamoun mokhtar , general manager , albyan technical foungary
تاريخ النشر: 2014/11/03
Hafiz Nabeel Ahmed
من قبل Hafiz Nabeel Ahmed , Production Manager , Packages Convertors Limited

it depends on the diameter ratio of gears which we are using according to our design. need some more information and parameters.