What is the best software for designations?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/06/30
Loutfig Godalazian
من قبل Loutfig Godalazian , Tecnical Support Engineer -ATM , Quantech

Actually there no such fixed designation hierarchy in Software industry.But sometime its maintain randomly.It can be like this...1. Junior Software Engineer/Developer/Programmer.2. Software Engineer/Developer/Programmer.3. Senior Software Engineer/Developer/Programmer.4. Software Architect /Project Manager