Which of the contracts is preferable to contractor doing the project work? a. Cost plus fixed fee,b. Fixed price, c. Fixed price plus incentive free

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Usman Tariq , Visiting Faculty , National University of Science and Technology
تاريخ النشر: 2014/10/31
Tabish Naeem
من قبل Tabish Naeem , Senior Officer Technical & Process , Midas Safety Inc.

c