HRD analyzes,keeps track on achievements&pit falls for the benefit of employees & employer relationship getting stronger. Any other Main role of HRD ?

تم إضافة السؤال من قبل Aashish Khurana , Ex : Marketing Manager - International , Quad Life Sciences Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2014/10/31
nishad bakhale
من قبل nishad bakhale

TO KEEP A  CLOSE LOOK WITH THE FUNCTIONING OF THE COMPANY , WE SHOULD ANALYSE THE WORKING OF THE  EMPLOYEE AND  EMPLOYER WHICH WILL BENEFIT THE COMPANY TO GROW .....H

Brizza Catibog
من قبل Brizza Catibog , Cargo Representative , Skylogistics Philippines Inc PAL CARGO

Another main role of HRD is to meet business needs through managing the most valuable resouurces of the company which is its employees.