In a cash flow statement prepared under the indirect method, depreciation expense is A- Added to investing section B-Added to the operating section

تم إضافة السؤال من قبل mohammed abdel azim , Tech. Clerk , CLEANCO
تاريخ النشر: 2014/10/30

Depreciation expense are always added to operating activities.

Jonard Martija
من قبل Jonard Martija , Business Support Manager , Emirates Flight Catering

B. Added to operating activities.

Shahbaz Hayder
من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies

Added to the operating section is the right answer.

Badruddien Gismallah Ali Abdurahman
من قبل Badruddien Gismallah Ali Abdurahman , مدير مالي واداري , شركة العواد للاستثمار والتطوير

Answer (B) depreciation expense added to the  cash flow from  operation

MUHAMMAD GAUHER ALI
من قبل MUHAMMAD GAUHER ALI , ASSISTANT MANAGER ACCOUNTS , M.A.J.FOOD DISTRIBUTION EST.(GANDOUR)

Depreciation expense always to be added in operating section

mohammed abdel azim
من قبل mohammed abdel azim , Tech. Clerk , CLEANCO

B-Added to the operating section