Which method of storage is more effective on android? Shared preference or SQL Lite? Why ?

تم إضافة السؤال من قبل Rehan Faiz Mohammad , Research Assistant , Texas A&M University
تاريخ النشر: 2014/10/29
Rathish kc
من قبل Rathish kc , Android Developer , AELData Services Private ltd.

In Android, Both Shared Preference and Sql store Data in private Storage. Both have certain advantage over others. In Shared Preference, we can store data's like int,String,boolean. But in sqlite we can store any type of data's.