What benefits do teachers provide to the community?

تم إضافة السؤال من قبل Uzma Khan , Teacher , Asian International Private School Madinat Zayed Al Dhafra Region, Abu Dhabi
تاريخ النشر: 2014/10/28
A M M Muhaimin Arafat
من قبل A M M Muhaimin Arafat , First Class Instructor , Comilla Polytechnic Institute

Teachers- either formal or informal--- the builder of all doctors, engineers, lawyers, farmers and other professionals