What are the basic thing a nurse should know in an emergency case?

تم إضافة السؤال من قبل Christy Mathew , Staff Nurse , Saad Specialist Hospital AlKhobar
تاريخ النشر: 2014/10/28
Munir Ahmad
من قبل Munir Ahmad , ER COORDINATOR , PITB

nurse should be expert in ABC management and have sufficient knowledge of palliative medicine

Peerzada Badruduja
من قبل Peerzada Badruduja , Specialist Emergency Medicine , hospital

Management of Airway , followed by Breathing and then Circulation.

Need accurate vital sign check