What's more important in a Project? Construction Manager or a Project Manager?

تم إضافة السؤال من قبل Alvin elarmo , Civil Engineer/Projects Consultant , Al Hussein and Al Afaliq Group
تاريخ النشر: 2014/10/28
Tejaswi Srivastav Alias TS
من قبل Tejaswi Srivastav Alias TS , Business Consultant , Ernst & Young

A Project Manager is more important as he is responsible for entire project including construction.