You want to create a custom dashed line. Which options must you modify in photoshop?

<p>A. Caps and cornerB. Dash and GapC. Dash and CornerD. Gap and Caps</p>

تم إضافة السؤال من قبل Sham Shihabudeen , Digital Marketing Specialist , GULF CENTER COSMETICS MANUFACTURING
تاريخ النشر: 2014/10/28
Yosef Abdalsalam Mohammed
من قبل Yosef Abdalsalam Mohammed , IT Manager , Al-Alamiya for Furniture

Pen Tool (P) then determine the other dot , then you will have a line