Which image asset type can be scaled without losing quality?

<p>A) BitmapB) VectorC) MovieClip SymbolD) Graphic Symbol</p>

تم إضافة السؤال من قبل Sham Shihabudeen , Digital Marketing Specialist , GULF CENTER COSMETICS MANUFACTURING
تاريخ النشر: 2014/10/28

Which image asset type can be scaled without losing quality? <p>A) BitmapB) VectorC) MovieClip SymbolD)

aimad aimad el hasnaoui
من قبل aimad aimad el hasnaoui , dessinateur , sokatradoz

 Image can be scaled without loss of quality is  png