How do I set up DNS for a child domain?

تم إضافة السؤال من قبل SUMITH V S , Operations Coordinator , Christian Dior Couture Middle East FZE
تاريخ النشر: 2014/10/28
Muhammad Ahsan Patoli
من قبل Muhammad Ahsan Patoli , Junior Clerk , Judicial Department

To set up DNS for a child domain, create a delegation record on the parent DNS server for the child DNS server. Create a secondary zone on the child DNS server that transfers the parent zone from the parent DNS server.