Which is the best university for airline and airport management in the Middle East?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
Laith alsabbagh
من قبل Laith alsabbagh , Waiter , DD’s Diner

Jordan University for Since and Technology

Irbid,Jordan.

JOSEPH FERNANDEZ
من قبل JOSEPH FERNANDEZ , Purchasing & Logistics Manager - MEA , Nuvias MEA FZE

Emirates Aviation Collage, Dubai, U.A.E