The fixed value of a share register with the registrar of Companies is called _ value. (a) Base (b) Cash (c) Face (d) None

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2014/10/27
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

C. Face value of the shares.

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

(c) Face