What's your favorite shortcut on Microsoft Word?

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA
تاريخ النشر: 2014/10/26
Mohamed Nour
من قبل Mohamed Nour , Head of Digital Systems Department , Misr for Central Clearing, Depository and Registry (MCDR)

Control S

sajid hassan
من قبل sajid hassan , Assistant Accountant , Soft Fixing Building Material L.L.C

cntrl + C

padmakumar pathiyil
من قبل padmakumar pathiyil , Marketing Consultant , Management Consultancy

Control C & Control V

Asim Ali
من قبل Asim Ali , SAP HCM Support Officer , Al Tilal Steel Company Limited

Here in Pakistan, we use Ctrl + S, as we never knew when load shedding/power failure might occurs ... to be very honest ...

Christina Jones
من قبل Christina Jones , Assistant Property Manager , Volunteers of America Charity - Cambridge Gardens Apartments

ALT F7

To prevent redundancy

Muhammad Asif
من قبل Muhammad Asif , Logistics Coordinator , Fire Bird Distribution FZE

Cut, Copy, Past

Pritesh Darji
من قبل Pritesh Darji , Senior Accounting & Finance Executive , Aaress Realty Pvt. Ltd

Ctrl C , Ctrl V , Ctrl S, Alt F,